Προσφορές έως 50% Δείτε εδώ
Δωρεάν Μεταφορικά εντός Ελλάδος για άνω των 60€ | εντός Κύπρου για άνω των 80€
Γίνε μέλος της Voi&Noi και απόλαυσε μοναδικές προσφορές. Μάθε πώς

VOI & NOI Club

1. Τι είναι η VOI & NOI Club?

Είναι ένα πρόγραμμα επιβράβευσης που ανταμείβει όλους τους πελάτες λιανικής των καταστημάτων VOI & NOI. Προσφέρει μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες και επιβραβεύει κάθε μέλος για τις αγορές του στα καταστήματα VOI & NOI.

2. Ποιά είναι τα προνόμια των μελών του Προγράμματος Ανταμοιβής της VOI & NOI;

Κερδίζετε 1 πόντο για κάθε 1 ευρώ αγορών που πραγματοποιείτε καταστήματα VOI & NOI.
Μόλις συγκεντρώσετε 300 πόντους λαμβάνετε δωροεπιταγή αξίας 30 ευρώ για επόμενη αγορά σας.
Απολαμβάνετε αποκλειστικές προσφορές, για τις οποίες θα σας ενημερώνουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Λαμβάνετε το newsletter της VOI & NOI και μαθαίνετε πρώτοι για τις νέες αφίξεις και τα πιο hot νέα της εταιρείας.
Συμμετέχετε σε διαγωνισμούς που διεξάγονται μόνο για τα μέλη.
Συμμετέχετε σε fashion events και promotions.

3. Πώς μπορώ να αποκτήσω την VOI & NOI Club;

Στα καταστήματα: Επισκεφθείτε ένα κατάστημα VOI & NOI, συμπληρώστε την έντυπη αίτηση εγγραφής μέλους που θα βρείτε στα ταμεία και παραλάβετε την VOI & NOI Club την ίδια στιγμή!

Στο eshop: Δημιουργήστε λογαριασμό στο voi-noi.gr εδώ και συμπληρώστε την ηλεκτρονική αίτηση που θα βρείτε στην σελίδα του Λογαριασμού σας, στην επιλογή μενού «Αίτηση VOI & NOI Club». Η κάρτα σας θα σας αποσταλεί δωρεάν μέσω courier Γενική Ταχυδρομική στη διεύθυνση που θα δηλώσετε!

4. Υπάρχει κάποιο κόστος για την απόκτηση της VOI & NOI Club;

Η κάρτα μέλους VOI & NOI Club παρέχεται εντελώς δωρεάν.

5. Μπορώ να έχω περισσότερες από μία κάρτες μέλους VOI & NOI Club;

Κάθε κάτοχος της VOI & NOI Club είναι ξεχωριστός και απολαμβάνει μοναδικά προνόμια. Για το λόγο αυτό κανένα μέλος δεν μπορεί να κατέχει περισσότερες από μία κάρτες.

6. Η προσωπική μου VOI & NOI Club μεταβιβάζεται σε άλλο πρόσωπο;

Η κάρτα μέλους VOI & NOI Club είναι προσωπική και δε μπορείτε να τη μεταβιβάσετε σε άλλο πρόσωπο.

7. Πώς συγκεντρώνω πόντους με την VOI & NOI Club;

Με τη χρήση της VOI & NOI Club κάθε μέλος κερδίζει 1 πόντο για κάθε 1 ευρώ αγορών σε όλη την διάρκεια του έτους.

Μόλις συγκεντρώσει 100 πόντους λαμβάνει 1 εκπτωτικό κουπόνο 10% το οποία μπορεί να εξαργυρωθεί σε επόμενη αγορά, ακόμη και την ίδια ημέρα.

8. Πώς χρησιμοποιώ την VOI & NOI Club;

Στα καταστήματα: Σε αγορές που πραγματοποιείτε σε φυσικά καταστήματα, παρουσιάζετε την κάρτα στο ταμείο πριν ολοκληρώσετε την αγορά σας, ο ταμίας τη σκανάρει και περνάει τους πόντους που αντιστοιχούν στην αγορά σας.

Στο eshop: Εισάγετε τον κωδικό της κάρτας σας κατά τη διαδικασία της Ολοκλήρωσης Αγορών, στο πεδίο «Αριθμός VOI & NOI Μember Card» που βρίσκεται κάτω από τα στοιχεία αποστολής που θα δώσετε για την παράδοση της παραγγελίας σας.

9. Σε ποιά καταστήματα VOI & NOI συλλέγω πόντους από τις αγορές μου και μπορώ να εξαργυρώσω δωροεπιταγές VOI & NOI Club;

Μπορείτε να συλλέγετε πόντους με αγορές που πραγματοποιούνται στο ηλεκτρονικό κατάστημα voi-noi.gr και στα φυσικά καταστήματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα της VOI & NOI Club.


10. Στις περιόδους εκπτώσεων συλλέγω πόντους από αγορές;

Συλλογή πόντων γίνεται σε όλη την διάρκεια του έτους , ακόμη και σε περιόδους εκπτώσεων ή προσφορών. Όμως δεν εξαργυρώνονται πόντοι σε αγορές προϊόντων που βρίσκονται σε προσφορά ή έκπτωση.

11. Οι πόντοι που έχω συγκεντρώσει λήγουν;

Μετά την λήξη του 12άμηνου από την ημερομηνία απόκτησης τους οι πόντοι μηδενίζονται.

Για παράδειγμα, για αγορά αξίας 30€ που έγινε στις 16/5/2017, αυτοί οι 30 πόντοι που κέρδισε το μέλος από την συγκεκριμένη αγορά λήγουν στις 16/5/2018.

Ένα μήνα πριν την λήξη των πόντων το μέλος λαμβάνει ενημερωτικό e-mail για την λήξη τους (εφόσον το μέλος έχει δηλώσει κάποιο e-mail κατά την εγγραφή του.

12. Μπορώ να προσθέσω στο λογαριασμό μου πόντους που αντιστοιχούν σε αγορές που πραγματοποιήθηκαν προγενέστερα, πριν εγγραφώ μέλος;

Η συγκέντρωση πόντων αφορά μόνο τις ολοκληρωμένες αγορές που γίνονται με τη χρήση της VOI & NOI Club και δεν υπάρχει δυνατότητα αναδρομικής καταχώρησης πόντων για προγενέστερες αγορές και γενικότερα για αγορές που έχουν γίνει χωρίς την χρήση της VOI & NOI Club.

13. Θέλω να κάνω αλλαγή σε ένα είδος που έχω αγοράσει από κατάστημα VOI & NOI και είχα χρησιμοποιήσει την VOI & NOI Club κατά την αγορά του. Χάνω τους πόντους μου από αυτή την αγορά;

Σε περίπτωση επιστροφής ή αλλαγής προϊόντος γίνεται αντίστοιχα προσθαφαίρεση πόντων στην καρτέλα του μέλους.

14. Θέλω να κάνω κράτηση είδους με καταβολή προκαταβολής στο ταμείο του καταστήματος. Για την αξία της προκαταβολής υπολογίζονται πόντοι;

Στην περίπτωση προκαταβολής το μέλος δεν κερδίζει πόντους για την αξία της προκαταβολής.

Θα κερδίσει τους πόντους συγκεντρωτικά όταν εξοφλήσει την συνολική αξία του προϊόντος και ολοκληρωθεί η συναλλαγή αγοράς του.

15. Έχω συμπληρώσει 300 πόντους από αγορές σε καταστήματα VOI & NOI . Πως παραλαμβάνω την δωροεπιταγή αξίας 30 ευρώ που έχω κερδίσει;

Στα καταστήματα: Η δωροεπιταγή εκδίδεται αυτόματα από το ταμείο του καταστήματος και παραδίδεται άμεσα στο μέλος, αφού συμπληρώσει τους 300 πόντους από αγορές.

Στο eshop: H δωροεπιταγή εκδίδεται αυτόματα μόλις εκτελεστεί η παραγγελία με την οποία συμπληρώθηκαν ή ξεπεράστηκαν οι 300 πόντοι από αγορές και περιέχεται μέσα στο πακέτο της παραγγελίας σας, μαζί με την απόδειξη αγοράς.

Για παράδειγμα πελάτης-μέλος έχει 280 ενεργούς πόντους και κάνει αγορά αξίας 30€ σε φυσικό κατάστημα, άρα έχει συνολικά 310 πόντους.

Το μέλος δικαιούται 1 δωροεπιταγή αξίας 30€ την οποία παραλαμβάνει άμεσα με την αγορά του. Στην κάρτα του συνεχίζει να έχει υπόλοιπο 10 ενεργούς πόντους.


16. Πώς μπορώ να εξαργυρώσω την δωροεπιταγή που έχω λάβει από τους πόντους που είχα συλλέξει;

Η εξαργύρωση της δωροεπιταγής VOI & NOI Club μπορεί να γίνει σε επόμενη αγορά εντός ενός έτους από την ημερομηνία έκδοσης της, με αγορές αξίας τουλάχιστον κατά 1 ευρώ μεγαλύτερης από την αξία της δωροεπιταγής. Για παράδειγμα, η εξαργύρωση δωροεπιταγής αξίας 30 ευρώ είναι δυνατή σε αγορές αξίας τουλάχιστον 31 ευρώ.

Στα καταστήματα: H εξαργύρωση της δωροεπιταγής γίνεται στο ταμείο του καταστήματος, πριν την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας.

Στο eshop: Η δωροεπιταγή εξαργυρώνεται κατά τη διαδικασία της Ολοκλήρωσης Αγορών, εισάγοντας τον ΑΡΙΘΜΟ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗΣ στο πεδίο «Εφαρμογή Κωδικού Voucher» που βρίσκεται κάτω από την Προεπισκόπηση Παραγγελίας. Για να είναι έγκυρη η εξαργύρωση της δωροεπιταγής θα πρέπει η εισαγωγή της να γίνει οπωσδήποτε πριν πατηθεί το κουμπί «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ».

17. Έχω λάβει μια δωροεπιταγή από πόντους που είχα συλλέξει από αγορές σε καταστήματα VOI & NOI. Μπορώ να την ανταλλάξω με μετρητά;

Η δωροεπιταγή VOI & NOI Club δεν εξαργυρώνεται, ούτε ανταλλάσσεται με μετρητά.

18. Έχασα τη δωροεπιταγή που έλαβα από πόντους που είχα συλλέξει. Μπορεί να επανεκδοθεί;

Σε περίπτωση απώλειας η δωροεπιταγή VOI & NOI Club δεν αντικαθίστανται και δεν επανεκδίδεται.

19. Μπορώ να εξαργυρώσω μια δωροεπιταγή VOI & NOI Club με αγορά προϊόντων που βρίσκονται σε προσφορά ή έκπτωση;

Εξαργύρωση δωροεπιταγής VOI & NOI Club δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί σε κωδικούς που επιφέρουν έκπτωση από την αρχική τιμή λιανικής, δηλαδή σε προϊόντα που συμμετέχουν σε προσφορές ή έκπρτώσεις. Προστίθενται όμως πόντοι κανονικά από αυτές τις αγορές.

20. Μπορεί να γίνει μερική εξόφληση δωροεπιταγής VOI & NOI Club;

Δεν μπορεί να γίνει μερική εξόφληση δωροεπιταγής VOI & NOI Club από συλλογή πόντων. Εξαργυρώνεται στο ακέραιο σε μια αγορά, με αξία μεγαλύτερη από την αξία της δωροεπιταγής.

21. Μπορώ να εξαργυρώσω την δωροεπιταγή VOI & NOI Club από συλλογή πόντων σε όλα τα καταστήματα VOI & NOI;

Μπορείτε να εξαργυρώσετε την δωροεπιταγή VOI & NOI Club στο ηλεκτρονικό κατάστημα voi-noi.gr και στα φυσικά καταστήματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα της VOI & NOI Club.

Δείτε την πλήρη λίστα στην απάντηση της ερώτησης 9.

22. Μπορούν να εξαργυρωθούν ταυτόχρονα παραπάνω από 1 δωροεπιταγές VOI & NOI Club στην ίδια αγορά;

Στα καταστήματα: Μπορούν να εξαργυρωθούν ταυτόχρονα παραπάνω από 1 δωροεπιταγές VOI & NOI Club (από συλλεχθέντες πόντους στην ίδια απόδειξη, αρκεί οι δωροεπιταγές να είναι ενεργές και η αξία των αγορών να υπερβαίνει την αρθροιστική αξία των δωροεπιταγών.

Στο eshop: Υπάρχει η δυνατότητα να εξαργυρωθεί μόνο μία δωροεπιταγή ή πιστωτικό ή δωροκάρτα ανά παραγγελία.

23. Πως μπορώ να κάνω αγορές και να μαζέψω πόντους εάν δεν έχω μαζί μου την VOI & NOI Club μου;

Στα καταστήματα: Ναι, μπορείτε να κάνετε αγορές και να μαζέψετε πόντους, χωρίς να έχετε μαζί σας την πλαστική κάρτα μέλους. Απλά πρέπει να δηλώσετε τον αριθμό της VOI & NOI Club σας ή το κινητό σας τηλέφωνο.

Στο eshop: Θα πρέπει να γνωρίζετε τον αριθμό της VOI & NOI Club σας και να τον εισάγετε στο αντίστοιχο πεδίο στο check out.

24. Είμαι κάτοχος VOI & NOI Club. Μπορεί να γίνει αναζήτηση της απόδειξης προγενέστερης αγοράς στο ταμείο του καταστήματος;

Δεν γίνεται αναζήτηση ούτε επανέκδοση απόδειξης αγοράς μέλους στα ταμεία των καταστημάτων. Η πρωτότυπη απόδειξη αγοράς είναι πάντοτε απαραίτητη σε κάθε περίπτωση αλλαγής ή επιστροφής είδους.

25. Τι κάνω αν χάσω την VOI & NOI Club μου;

Μέλος που έχει χάσει για οποιοδήποτε λόγο την VOI & NOI Club του, δηλώνει εγγράφως την απώλεια της κάρτας αποστέλλοντας e-mail στο customer.service@voi-noi.gr και του αποστέλλεται ταχυδρομικώς νέα κάρτα μέλους. Η παλαιά κάρτα μέλους ακυρώνεται αυτόματα και οι πόντοι μεταφέρονται στην νέα κάρτα.

26. Διαμένω στο εξωτερικό. Μπορώ να αποκτήσω VOI & NOI Club.

Δυστυχώς μόνο οι κάτοικοι Ελλάδας έχουν το δικαίωμα απόκτησης VOI & NOI Club.

27. Μπορώ να τροποποιήσω ή να διορθώσω τα προσωπικά στοιχεία μου;

Κάθε μέλος μπορεί να απευθυνθεί στο ταμείο των καταστημάτων που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Ανταμοιβής της VOI & NOI και να τροποποιήσει, διορθώσει ή κάνει προσθήκες στα προσωπικά στοιχεία του.

28. Πως μπορώ να επιβεβαιώσω τους πόντους που κέρδισα από μια συναλλαγή που έκανα σε κατάστημα VOI & NOI και να μάθω τι υπόλοιπο πόντων έχω;

Στο κάτω μέρος της απόδειξης λιανικής πώλησης της τελευταίας σας αγοράς μπορείτε να δείτε τους πόντους που κερδίσατε με τη συγκεκριμένη αγορά, καθώς και το σύνολο των πόντων σας μέχρι στιγμής.

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τη VOI & NOI Club σας, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας ηλεκτρονικά αποστέλλοντας e-mail στο customer.service@voi-noi.gr ή τηλεφωνικά με το Customer Service της εταιρείας στο 210 5147 304 τις εργάσιμες ημέρες από τις 09:00 πμ έως τις 18:00 μμ ώστε να σας βοηθήσουμε στην επίλυση του θέματος. Σε κάθε σας επικοινωνία θα πρέπει να μας αναφέρετε τον κωδικό της προσωπικής σας VOI & NOI Club.

29. Μπορώ να διαγραφώ από το πρόγραμμα της VOI & NOI Club όποτε θέλω;

Μπορείτε να διαγραφείτε από το πρόγραμμα της VOI & NOI Club επικοινωνώντας μαζί μας ηλεκτρονικά μέσω e-mail στο customer.service@voi-noi.gr ή μιλώντας τηλεφωνικά με το Customer Service της εταιρείας στο 210 5147 304 τις εργάσιμες ημέρες από τις 09:00 πμ έως τις 18:00 μμ.

30. Που μπορώ να ενημερωθώ για τους πλήρεις Όρους Χρήσης της VOI & NOI Club;

Διαβάστε αναλυτικά τους όρους χρήσης εδώ

© 2018 Voi & Noi All Right Reserved Developed by Netsteps