Επιστροφές

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους στις παρακάτω περιπτώσεις:

Στην περίπτωση που έχετε επιλέξει λάθος μέγεθος υποδήματος ή που επιθυμείτε να αλλάξετε το μοντέλο της αρχικής σας επιλογής εντός 14 ημερολογιακών ημερών , οπότε και επιβαρύνεστε με κόστος 3€ για την επιστροφή του προϊόντος που αγοράσατε με την προυπόθεση να παραδώσετε το πακέτο σε κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής με ένα χαρτί που να αναφέρει οτι παραδώσατε εσείς το πακέτο στην Γενική ταχυδρομική.

Στην περίπτωση που θα καλέσετε την Γενική Ταχυδρομική να παραλάβει απο εσάς τότε θα επιβαρυνθείτε με 6€, επιπλέον μπορείτε να κάνετε την αλλαγή και σε φυσικό κατάστημα των VOI-NOI πρίν όμως θα πρέπει να έχετε επικοινωνήσει με το τμήμα του e-shop στο τηλ.210-5147304 για τον έλεγχο διαθεσιμότητας του προϊόντος.

Στην περίπτωση αλλαγής σε φυσικό κατάστημα VOI-NOI δεν χρεώνεστε με μεταφορικά έξοδα.

Στην περίπτωση κατά την οποία με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του www.voi-noi.gr σας τιμολογήθηκαν ή απεστάλησαν λανθασμένα προϊόντα (λάθος παραγγελιοληψία, στην αποστολή κλπ.).
Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης οφείλει είτε να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος εξ' αρχής ή να ζητήσει την επιστροφή του την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα της παράδοσης, αφού έχει παραλάβει. Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, πλήρη και χωρίς φθορές μαζί με τα σχετικά παραστατικά ή φωτοαντίγραφα αυτών. Η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση.
Σ’ αυτή την περίπτωση δεν επιβαρύνεστε τα έξοδα επαναποστολής του νέου προϊόντος.
Ομοίως το VOI-NOI.gr επιβαρύνεται με χρέωση δική τoυ σε όλες τις περιπτώσεις, στις οποίες με υπαιτιότητά του, πωλήθηκαν προϊόντα κακής ποιότητας/κατεστραμμένα κατά την μεταφορά με κακή συσκευασία, κλπ. Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης οφείλει να μην αποδεχθεί την παραλαβή του προϊόντος εξαρχής και να επικοινωνήσει με το ηλεκτρονικό κατάστημα www.voi-noi.gr. Σε περίπτωση αποδοχής της παραλαβής το www.voi-noi.gr δεν θα αποδεχθεί την όποια επιστροφή και συνεπώς δεν θα προβεί σε αντικατάσταση. Επιπλέον σε περίπτωση που ο πελάτης δεν επιστρέψει το προϊόν, τότε δεν θα του σταλεί νέο προϊόν για αντικατάσταση και θα πρέπει ο πελάτης να προβεί σε νέα παραγγελία/αγορά.
Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν αποδειχθεί ελαττωματικό σε διάστημα 15 ημερών από την πώλησή του, αναλαμβάνουμε την επιδιόρθωση του. Μόλις εντοπιστεί το ελάττωμα, θα πρέπει να επικοινωνήσει με το τμήμα του e-shop στο τηλ.210-5147304 για να λάβετε οδηγίες για τη διαδικασία επιστροφής. Εάν κριθεί αναγκαία η αντικατάσταση και δεν υπάρχει διαθεσιμότητα, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα στην αντικατάσταση από κάποιο άλλο ισάξιο προϊόν της επιλογής σας, ή την επιστροφή ολόκληρης ή μέρους της αξίας του σε χρήματα. Το ποσό επιστροφής χρημάτων στην περίπτωση ελαττωματικών προϊόντων που έχουν χρησιμοποιηθεί υπολογίζεται στην τρέχουσα αξία.

Το www.voi-noi.gr δεν θα αποδέχεται επιστρεφόμενα προϊόντα που δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις.

Η εταιρεία μας λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ούτως ώστε όλα τα προϊόντα να συσκευάζονται με ιδιαίτερα προσεκτικό τρόπο προκειμένου να τα παραλάβετε χωρίς φθορές. Σε περίπτωση που παραλάβετε το προϊόν χωρίς να εκφράσετε συγκεκριμένη επιφύλαξη σημαίνει ότι έχετε παραλάβει ανεπιφύλακτα το προϊόν από την εταιρεία μας. Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν στον μεταφορέα που σας το παρέδωσε χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση, σε περίπτωση που κατά το χρόνο παραλαβής διαπιστώσετε ότι υπάρχουν φθορές ή/και κάποιο ελάττωμα σε αυτό.

Σε καμία περίπτωση επιστροφές ελαττωματικών δεν θα γίνονται δεκτές από την αλυσίδα των φυσικών καταστημάτων VOI-NOI.

Μπορείτε να μας ενημερώσετε άμεσα στο e-mail [email protected], γνωστοποιώντας μας αν επιθυμείτε να σας αποσταλεί νέο προϊόν σε αντικατάσταση του ελαττωματικού ή εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία, οπότε και θα σας επιστρέψουμε άτοκα τα χρήματα που τυχόν έχετε καταβάλλει με κατάθεση του τραπεζικού σας λογαριασμού στην τρέχουσα τιμή του προϊόντος.

Σε περίπτωση που επιλέξετε να σας αποσταλεί νέο προϊόν προς αντικατάσταση θα σας αποστείλουμε άμεσα μήνυμα με την επιβεβαίωση της νέας παραγγελίας σας.

Αποστολές  

Η αποστολή είναι δωρεάν για την Ελλάδα, για αγορές άνω των 60 ΕΥΡΩ (60,00 €) και πραγματοποιείται μέσω της μεταφορικής εταιρείας της επιλογής μας.
Για αποστολές αγορών κάτω των 60 ΕΥΡΩ πραγματοποιείται πάλι μέσω της μεταφορικής εταιρείας της επιλογής μας και τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον πελάτη και το κόστος είναι 3€

© 2018 Voi & Noi All Right Reserved Developed by Netsteps