Δικαίωμα Υπαναχώρησης - Επιστροφές

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Η αποστολή είναι δωρεάν για την Ελλάδα, για αγορές με πιστωτική κάρτα ανεξαρτήτως ποσού και 3,90€ για αγορές με αντικαταβολή ανεξαρτήτως ποσού. Οι αποστολές πραγματοποιούνται μέσω της μεταφορικής εταιρείας της επιλογής μας.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

1) Τί σημαίνει δικαίωμα υπαναχώρησης καταναλωτή.

Είναι το δικαίωμα σας να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε, χωρίς να έχετε υποχρέωση να εξηγήσετε τον λόγο για τον οποίο επιστρέφετε το προϊόν και – μόνο στην περίπτωση που το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί – να ζητήσετε την επιστροφή του τιμήματος που μας καταβάλλατε.

2) Ποια είναι η προθεσμία άσκησης του δικαιώματος.

Η προθεσμία για την άσκηση του άνω δικαιώματός σας υπαναχώρησης είναι δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών. Η προθεσμία αρχίζει από την επόμενη ημέρα της παραλαβής του προϊόντος από εσάς ή από τρίτο πρόσωπο που ορίσατε να παραλάβει το προϊόν και λήγει με την συμπλήρωση της 14ης ημέρας.

3) Πώς ασκείται το δικαίωμα υπαναχώρησης.

Το δικαίωμα σας να υπαναχωρήσετε ασκείται με την αποστολή από εσάς προς εμάς δήλωσης ότι επιθυμείτε να υπαναχωρήσετε. Η δήλωση ασκείται με την συμπλήρωση του διαθέσιμου στην ιστοσελίδα μας υποδείγματος εντύπου υπαναχώρησης, ή με την χρήση οποιουδήποτε άλλου τύπου εγγράφου επιστολής ή άλλης μορφής ξεκάθαρης εξωτερίκευσης της δήλωσής σας.

Η δήλωση υπαναχώρησης πρέπει να γνωστοποιηθεί σε εμάς. Η γνωστοποίηση μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε πρόσφορο τρόπο, παραδείγματος χάριν με αποστολή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση που παρέχεται στην ιστοσελίδα μας, με αποστολή επιστολής διά του ταχυδρομείου κλπ.

Η γνωστοποίηση της δήλωσής σας σε εμάς πρέπει να γίνει μέχρι την συμπλήρωση της προθεσμίας άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης των δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών.

4) Ποια είναι η προθεσμία επιστροφής του προϊόντος.

Μετά την άσκηση του δικαιώματος σας υπαναχώρησης έχετε την υποχρέωση να μας επιστρέψετε το προϊόν εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών. Η προθεσμία αρχίζει την επόμενη ημέρα γνωστοποίησης της δήλωσής σας προς εμάς ότι επιθυμείτε να υπαναχωρήσετε και λήγει με την συμπλήρωση της 14ης ημέρας.

5) Ποιος επιβαρύνεται με τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος.

Τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος βαρύνουν τον καταναλωτή, δηλαδή εσάς.

6) Πότε χάνει ο καταναλωτής το δικαίωμα υπαναχώρησης.

Το δικαίωμα υπαναχώρησης σας χάνεται αν δεν το ασκήσετε εντός των δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, ώς ανωτέρω ορίζεται, καθώς και αν δεν επιστρέψετε το προϊόν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης, ώς επίσης παραπάνω ορίζεται

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε, ασκώντας το δικαίωμα της υπαναχώρησης και - μόνο στην περίπτωση που το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί - να ζητήσετε την επιστροφή του τιμήματος που μας καταβάλατε, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς.

Η επιστροφή των προϊόντων θα πρέπει να γίνεται αποκλειστικά με courier που θα σας υπoδείξει η εταιρεία μας. Επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται για αγορά του προϊόντος που έχει γίνει με μετρητά (αντικαταβολή), πιστωτική κάρτα ή και μέσω Paypal. Η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί το αργότερο εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων και εφόσον αυτά είναι σε άριστη κατάσταση.

Αναλυτικά:

Εφόσον επιθυμείτε επιστροφή των προϊόντων που αγοράσατε, μπορείτε να προχωρήσετε σε υπαναχώρηση εντός 14 ημερολογιακών ημερών, χρησιμοποιώντας τη φόρμα που θα βρείτε παρακάτω.Μετά τη γνωστοποίηση της υπαναχώρησης, θα πρέπει να επιστρέψετε τα προϊόντα αυστηρά εντός 14 ημερών από τη γνωστοποίηση σε εμάς.

Αν θέλετε να κάνετε αλλαγή σε κάποιο είδος τότε επιβαρύνεστε με κόστος 3€ εντός Ελλάδας και 10€ για Κύπρο, για την επιστροφή του προϊόντος που αγοράσατε με την προυπόθεση να παραδώσετε το πακέτο σε κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής με ένα χαρτί που να αναφέρει οτι παραδώσατε εσείς το πακέτο στην Γενική ταχυδρομική.

Στην περίπτωση που θα καλέσετε την Γενική Ταχυδρομική να παραλάβει απο εσάς τότε θα επιβαρυνθείτε με 6€, επιπλέον μπορείτε να κάνετε την αλλαγή και σε φυσικό κατάστημα των VOI-NOI πρίν όμως θα πρέπει να έχετε επικοινωνήσει με το τμήμα του e-shop στο τηλ.210-5147304 για τον έλεγχο διαθεσιμότητας του προϊόντος.

Στην περίπτωση αλλαγής σε φυσικό κατάστημα VOI-NOI δεν χρεώνεστε με μεταφορικά έξοδα.

Στην περίπτωση κατά την οποία με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του www.voi-noi.gr σας τιμολογήθηκαν ή απεστάλησαν λανθασμένα προϊόντα (λάθος παραγγελιοληψία, στην αποστολή κλπ.) δεν επιβαρύνεστε τα μεταφορικά της επιστροφής προς το eshop της Voi&Noi.

Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης οφείλει είτε να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος εξ' αρχής ή να ζητήσει την επιστροφή του την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα της παράδοσης, αφού έχει παραλάβει. Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, πλήρη και χωρίς φθορές μαζί με τα σχετικά παραστατικά ή φωτοαντίγραφα αυτών. Η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση. Σ’ αυτή την περίπτωση δεν επιβαρύνεστε τα έξοδα επαναποστολής του νέου προϊόντος.

Ομοίως το VOI-NOI.gr επιβαρύνεται με χρέωση δική τoυ σε όλες τις περιπτώσεις, στις οποίες με υπαιτιότητά του, πωλήθηκαν προϊόντα κακής ποιότητας/κατεστραμμένα κατά την μεταφορά με κακή συσκευασία, κλπ. Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης οφείλει να μην αποδεχθεί την παραλαβή του προϊόντος εξαρχής και να επικοινωνήσει με το ηλεκτρονικό κατάστημα www.voi-noi.gr. Σε περίπτωση αποδοχής της παραλαβής το www.voi-noi.gr δεν θα αποδεχθεί την όποια επιστροφή και συνεπώς δεν θα προβεί σε αντικατάσταση. Επιπλέον σε περίπτωση που ο πελάτης δεν επιστρέψει το προϊόν, τότε δεν θα του σταλεί νέο προϊόν για αντικατάσταση και θα πρέπει ο πελάτης να προβεί σε νέα παραγγελία/αγορά.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν αποδειχθεί ελαττωματικό σε διάστημα 15 ημερών από την πώλησή του, αναλαμβάνουμε την επιδιόρθωση του. Μόλις εντοπιστεί το ελάττωμα, θα πρέπει να επικοινωνήσει με το τμήμα του e-shop στο τηλ.210-5147304 για να λάβετε οδηγίες για τη διαδικασία επιστροφής. Εάν κριθεί αναγκαία η αντικατάσταση και δεν υπάρχει διαθεσιμότητα, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα στην αντικατάσταση από κάποιο άλλο ισάξιο προϊόν της επιλογής σας, ή την επιστροφή ολόκληρης ή μέρους της αξίας του σε χρήματα. Το ποσό επιστροφής χρημάτων στην περίπτωση ελαττωματικών προϊόντων που έχουν χρησιμοποιηθεί υπολογίζεται στην τρέχουσα αξία.

Το www.voi-noi.gr δεν θα αποδέχεται επιστρεφόμενα προϊόντα που δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις.

Η εταιρεία μας λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ούτως ώστε όλα τα προϊόντα να συσκευάζονται με ιδιαίτερα προσεκτικό τρόπο προκειμένου να τα παραλάβετε χωρίς φθορές. Σε περίπτωση που παραλάβετε το προϊόν χωρίς να εκφράσετε συγκεκριμένη επιφύλαξη σημαίνει ότι έχετε παραλάβει ανεπιφύλακτα το προϊόν από την εταιρεία μας. Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν στον μεταφορέα που σας το παρέδωσε χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση, σε περίπτωση που κατά το χρόνο παραλαβής διαπιστώσετε ότι υπάρχουν φθορές ή/και κάποιο ελάττωμα σε αυτό.

Σε καμία περίπτωση επιστροφές ελαττωματικών δεν θα γίνονται δεκτές από την αλυσίδα των φυσικών καταστημάτων VOI-NOI.

Μπορείτε να μας ενημερώσετε άμεσα στο e-mail info@voi-noi.gr, γνωστοποιώντας μας αν επιθυμείτε να σας αποσταλεί νέο προϊόν σε αντικατάσταση του ελαττωματικού ή εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία, οπότε και θα σας επιστρέψουμε άτοκα τα χρήματα που τυχόν έχετε καταβάλλει με κατάθεση του τραπεζικού σας λογαριασμού στην τρέχουσα τιμή του προϊόντος.

Σε περίπτωση που επιλέξετε να σας αποσταλεί νέο προϊόν προς αντικατάσταση θα σας αποστείλουμε άμεσα μήνυμα με την επιβεβαίωση της νέας παραγγελίας σας.

Βρείτε τη φόρμα αλλαγής/επιστροφής προϊόντων ΕΔΩ.

Ο πελάτης χάνει το δικαίωμα υπαναχώρησης στην περίπτωση που επιστρέψει χρησιμοποιημένο κατά οποιονδήποτε τρόπο προϊόν ή προϊόν το οποίο έχει υποστεί φθορά με ευθύνη του πελάτη.

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να χρησιμοποιήσεττε την Πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Επίλυσης Διαφορών εφόσον κρίθεί απαραίτητο.

© 2023 Voi & Noi All Rights Reserved