Σχετικά με εμάς

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ-ΟΡΑΜΑ

     Η φιλοσοφία του ομίλου είναι ξεκάθαρα πελατοκεντρική και εστιάζεται στην εξυπηρέτηση του πελάτη με μεγάλη γκάμα προϊόντων, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Αυτό εξάλλου είναι και το συγκριτικό πλεονέκτημα του ομίλου σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

 

ΕΔΡΑ

     Ο Όμιλος στεγάζει τις Διοικητικές Υπηρεσίες καθώς και τους εκθεσιακούς και βοηθητικούς χώρους σε ιδιόκτητους χώρους 5.000 τ.μ στις Αχαρνές Αττικής.

 

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

     Κεντρική ιδέα του Ομίλου είναι να αντιμετωπίζει το ανθρώπινο δυναμικό του σαν οικογένεια. Αναγνωρίζοντας ότι οι εργαζόμενοι αποτελούν κύριο και πρωταρχικό παράγοντα της συνεχούς αναπτυξιακής του πορείας, ο Όμιλος διασφαλίζει ένα περιβάλλον που προάγει σταθερά την πρόοδο και την εξέλιξη.

 

     Ειδικά για τις θέσεις των πωλητών των καταστημάτων επειδή αποτελούν τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στην εταιρεία και τους πελάτες, τα καταστήματα VOI & NOI δίνoυν ιδιαίτερη έμφαση στην προσεκτική επιλογή τους. Οι Διοικητικές Υπηρεσίες απαρτίζονται από νέους και ικανούς ανθρώπους, οι οποίοι στην συντριπτική πλειοψηφία είναι απόφοιτοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

© 2023 Voi & Noi All Rights Reserved